Den naturlige måde at fodre på

Det burde vel ikke komme som den store overraskelse, at det at fodre så naturligt som muligt, også er det bedste for din hund og kat. Det er dét barf handler om. At fodre på en så biologisk naturlig måde som muligt.

Idag er du sikkert vandt til at fodre din hund og kat med alm tørkost, og det kan såment også være fint nok for mange dyr. Men har du tænkt over hvad sådan en foder pille egentlig indeholder? Den er faktisk fyld med alt muligt, ja fyld. Fyldstoffer der intet har at gøre i foderet, som kun er til for to ting, profit for producenten og til dels også for at kunne holde sammen på foderpillen.

Men i naturen ville hunde og katte altså ikke spise ting som korn, roetrævler, kartofler, ris osv. Det gør det altså bare ikke. Bevares, den KAN godt spise det, men det er ikke det samme som at sige de ville i naturen og ej heller at de kan tåle det. 

Barf er vejen frem. Det er råt kød (fersk eller frost evt tørret). Flere forhandlere har gjort det nemt at vælge rigtigt til sine dyr. Online dyrehandel som barfshoppen og andre. Her finder du et stort udvalg af Frost barf, tørbarf som Ziwipeak og Easybarf.

Ziwipeak