Hvad er det bedste billige hundefoder?
Vi får ofte dette spørgsmål fra vores kunder – og det er ikke let at svare på, da behovene hos dit individuelle kæledyr er forskellige. Men en ting du bør overveje, før du svarer på, hvad der kan betragtes som “det bedste” eller mest passende foder til dem generelt, ville være deres racetype (eller typer). Hvis det er muligt, bør du prøve forskellige mærker, indtil du finder noget, som de synes at være trygge ved at spise, så det vil gøre livet lettere for begge parter, når du beslutter dig for hvilket produkt!

 

At købe ind til din hund kan være overvældende, men det er indsatsen værd. Sørg for at læse etiketterne omhyggeligt og find en med et højt kødindhold for at undgå kornsorter som ris og majs, som er almindelige ingredienser, der er sneget sig ind i mange billigere mærker
Mange mennesker tror måske, at deres kæledyrs kost ikke betyder så meget, fordi de bare er hunde (og katte!). Du vil gerne have, at de spiser noget næringsrigt, så gå efter et godt billigt hundefoder som f.eks. Carnilove hundefoder eller Hike hundefoder. Så er du sikker på at få et foder af høj kvalitet, til en billig penge.