Kender du Innordic? Hvis du har hund eller kat, gør du måske. Innordic er et dansk firma der laver nogle fantastiske tilskuds produkter, af naturlige råvarer. Produkterne er blevet utrolig populære og det er ikke uden grund. De virker nemlig. Mange hunde bøvler med dårlige led og her er StrongJoint produkterne virkelig gode, da de giver leddene optimal bevægelighed.

Men Innordic laver mange andre spændende produkter, f.eks det muskel opbyggende produkt StrongBuild. Ja navnet siger næsten sig selv. Produktet kan både bruges til konkurrence hunden der skal trække, men også til muskelopbygning efter skader eller sygdom.

Innordic er markedsledere når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til hunde og katte. Og de har nogle af de dygtigste forskere, at arbejder sammen med, når der udvikles produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hunde og kattes livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.

Alle produkterne bliver naturligvis testet grundigt og undergår de strengeste kvalitetskrav inden de bliver sat i produktion. På den baggrund kan vi sikre et 100 % tilfredsstillende resultat.