Bøvler dit Baxi Gasfyr?

Baxi er en af de største og mest populære leverandører af gasfyr i Danmark. De tilbyder et bredt udvalg af modeller, der passer til enhver smag og budget, så der er helt sikkert et Baxi gasfyr, der passer perfekt til dit hjem. 

Hvis du er på markedet for et gasfyr, tilbyder mærket Baxi nogle gode valgmuligheder. Disse fyr er lavet med materialer og konstruktion af høj kvalitet, så de vil helt sikkert holde i mange år. Der er flere forskellige modeller til rådighed, så du kan finde en, der passer perfekt til dine behov og dit hjem. 

Et Baxi Gasfyr, vil holde i mange år, men som med alle fyr, kræver det selvfølgelig at de bliver vedligeholdt som  foreskrevet. Der er mange vvs firmaer der kan servicere gasfyr, men Varmekilden.dk er specialister i netop Baxi Gasfyr. Du ved med andre ord, at du her får den helt rigtige service når det kommer til dit fyr.

Vvs Frederiksværk kunne man måske have kaldt dem, da det er der de holder til, men faktisk servicere de langt ud over bygrænserne, så man skal endelig ikke holde sig tilbage, da de nemt kommer ud over de meste af nordsjælland.

Alle opgaver tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov, og derfor skræddersyr de altid en aftale så den passer til dig.

De udfører service i Frederikssund og Ølstykke, samt i Hundested, Helsinge, Hillerød, Farum, Birkerød, Frederiksværk, og resten af Nordsjælland.​

De kan kontaktes direkte på telefon 40355351. Så kan man altid få en snak om opgaven.

Baxi Gasfyr