Har du hørt om Monkey World i Hillerød? Hvis ikke, så læs lige med her, for det er værd lige at høre om. MonkeyWorld gør nemlig et stort stykke arbejde for mange mennesker der har det svært.

Via alternative behandlingsmetoder som dyre terapi, afstresning med musik, vand og meget meget mere, er de med til at give et afbræk i en svær hverdag for mange unge og børn.

Dyr kan have en terapeutisk effekt på mennesker. Og det dér møde mellem dyr og mennesker, kan styrke deres sociale kompetencer. Når vi er sammen med dyr, så styrker det blandt andet vores evne til at vise tillid og empati – og at vi, der er sammen med dyr, vil være mere positive og mindre aggressive. Det er vores erfaring at vi viser en ny form for indre ro, når vi får lov til at sidde og observere dyr på tæt hånd, eller måske får lov til at holde og nusse et dyr..

Monkey World er et fristed, et sted hvor børn, unge og voksne kan komme i forløb og føle sig trygge. Vi tilbyder samtidigt unge over 19år, der har behov, kan komme i frivilligt arbejde, så de kan arbejde med sig selv samtidigt med de arbejder med dyrene.

Når vi får indgået nye aftaler med faste terapeuter tilbyder vi terapi for alle aldre med dyre terapi, fiske terapi og mentor forløb, indenfor stress, angst, depression og PTSD.

Monkey World har ikke åbent for besøgende, men du kan møde vores dyr ved at tilmelde dig vores Klub og deltage i vores arrangementer, kurser m.m.

Du kan skrive til MonkeyWorld på denne mail Mail:info@monkeyworld.dk